Tattoo Stories

Pippi Kragtwijk

About

Welkom op mijn blog: Tattoo Stories.

Tatoeages zijn vaak veel meer dan alleen een plaatje. Wat zijn die verhalen achter de tatoeages? Op mijn blog zal ik hier over schrijven: tattoos en hun verhalen. Naast dat het reuze interessant is om te lezen wat iemand er toe brengt zo’n definitief ‘plakplaatje’ op zijn of haar lichaam te laten plaatsen zal je hier ook veel inspiratie op kunnen doen.

Mijn naam is Pippi en zelf heb ik één tatoeage: een klein veertje achter mijn oor. Deze heb ik laten zetten toen ik vier maanden door Afrika reisde en vrijwilligerswerk heb gedaan. Voor mij is het een symbool van vrijheid. De meeste mensen reageerde enthousiast en vonden ‘m erg mooi maar aan de reactie van mijn opa en oma maakte ik al op dat ze het maar zozo vonden: ‘hmmm, ach ja kind…’, ja dat zegt genoeg. Maar ik ben er blij mee so who cares!

Ik ben 20 jaar jong en woon in Utrecht. Ik hou van de zon, lekker eten, goeie muziek, gezelligheid en reizen: het goede leven. Ik studeer Journalistiek en later hoop ik documentaires te kunnen maken over andere landen, mensen, culturen, normen en waarden.

Tatoeages vind ik iets fascinerends. Zelf zie ik het als een soort kunst op het lichaam maar ook ik vind lang niet alle tatoeages mooi. Het is natuurlijk ook iets heel persoonlijks. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter de tatoeages en dat is precies wat ik jullie op mijn blog Tattoo Stories ga vertellen. De culturele betekenis en maatschappelijke denkwijze over tatoeages zullen ook aan bod komen. So it’s all over here!
Ik hoop dat jullie de komende week mijn blog met veel plezier zullen lezen. Reacties en tips zijn hartstikke welkom dus wat mij nu nog rest te zeggen is: veel leesplezier!

Pippi

Pippi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s